Guide-shopping i Gdansk

KATEGORI: RESOR

Här kommer en liten shoppingguide från Gdansk/Sopot. Tro det eller ej men i Polen finns det väldigt bra shopping! Eftersom vi hade så bra väder ville vi inte lägga all vår tid på att shoppa så det fick bli på lördagkvällen och även lite på söndagen innan vi åkte hem.
 
Vi åkte till ett köpcetrum som heter Baltycka som vi blivit tipsade om, ett shoppingcenter med 3 eller 4 vånigar och där fanns alla butiker du kan tänka dig och lite till. Bland annat Zara, Bherska, Stradivarius, Pull and Bear och h&m. Jag skulle säga att man behöver en hel dag där egentligen. Det bästa är att det är öppet sent! God glass hade dom där också samt mycket fik, perfekt för trötta ben. Köpcentret ligger mellan Gdansk och Sopot och tar endast 10 min med taxi från båda ställena, taxi är superbilligt:)
 
Shoppingen i Sopot var inte så mycket att ha då det mest var souveniraffärer och ett h&m, annars var det rätt mysiga butiker där, men inget för nån som vill shoppa loss. På bilden längst ner ser ni vad jag kom hem med från resan, sen grejer till familjen också såklart!

Kommentarer
• Ida

Vad mycket fint du fick med dig hem!

2016-06-09 @ 22:31:45
Hemsida http://sincerelyida.blogg.se/
• Sara Lindgren

Hej tjejen! Hur mår du? Jag har börjat att blogga igen och undrar om du kan länka mig i ett inlägg? Vore guld! Kram

2016-06-10 @ 08:59:16
Hemsida http://onmywayhere.blogg.se/
• Cornelia

Vilken härlig shopping! Ser ut att vara fina saker :)

2016-06-10 @ 11:31:42
Hemsida http://corneliae.blogg.se/
• Fanny

Härlig shopping!

2016-06-10 @ 14:49:28
Hemsida http://anannanland.blogg.se

Kommentera här

Namn
SPARA
Mejl

HemsidaRSS 2.0