Bomberjackan

KATEGORI: GRAVID/BARN

Köpte den här coola jackan till Elise på lindex, såklart ska hon också va lite trendig och ha bomber jacka i vår;) Hon var verkligen ursöt i den. Idag damp även hennes vårskor ner i brevlådan, ett par svarta vans från h&m. Nu längtar jag till min bomberjacka från cheep monday kommer. Det ska bli såå skönt att rensa bort alla vinterkläder och få in lite vårfräscht!
 
Annars då? Här jobbas det en hel del, denna vecka varje dag. Vi har haft mysiga dagar i påsk med familj och vänner, har lite bilder att visa. Ha en fin kväll, nu ska jag ta igen program jag missat!

Fransk ombre

KATEGORI: SMINK/SKÖNHET


Igår var jag som sagt och gjorde naglarna, det blev en fransk ombre. Är väldigt nöjd måste jag säga:) invigde även mina adidas skor här i Sverige, har bara haft dom till och från Mexico. Ni ska få se vad jag fick med mig från stan, en cool grej till Elise. 

Tillbaka

KATEGORI: RESOR

Mexico
 
Hej och äntligen! Nu var det ju et bra tag sen sist. Det har varit väldigt kaotiskt efter att vi kom hem från resan den 9e mars. Det är inte helt lätt att komma in i rutiner igen efter 2 veckor borta med 2,5 åring också. För Elise har det varit tuffare med jetlagen än vad det var för oss. På köpet har vi även blivit sjuka precis efter resan. Men sen en liten tid tillbaka är allt i sin ordning och vi är tillbaka på jobb och andra vardagliga rutiner. Och hur underbart är det inte att våren är runt hörnet?
 
Kommer dela upp bilderna från Mexico och skirva vad vi tyckt osv, några av er är säkert nyfikna på resemålet. Nu blir det promenad in till stan för nagelfix och lite kik i butiker!

RSS 2.0