Snart 28

KATEGORI: MODE/INSPIRATION

Nr 1 Michel kors nr 2 Daniel Wellington nr 3 Daniel Wellington nr 4 Gant.
 
 
Snart blir jag 28 år, närmre sagt 28e sep och jag älskar fortfarande att fylla år haha. Nu börjar jag spåna lite på vad jag önskar mig och förutom kaffemuggar från Iittala, coctailglas från Iittala, smycken och en kanna från New Port så är det ju alltid roligt med klockor då det är en superfin accessoar. Har just nu tre stycken jag växlar mellan men skulle gärna ha fler. dom fyra ovan är favoriterna just nu och ni hittar dom hos klockmaster som har hur mycket fint som helst. Vilken av dessa är eran favorit? Smycken är något jag kan köpa både billigt och dyrt men klocka lägger jag gärna lite pengar på. Hos klockmaster hittar ni dessutom många välkända märken.
Får se om det kanske dyker upp ett litet collage på fler grejer jag önskar mig, vet själv att det kan va kul med lite tips sådär. Sen är ju fördelen med att önska sig specifika grejer att man faktiskt får nåt man verkligen vill ha.
 
Förresten jobbade jag mitt sista pass på jobbet idag och har nu gått på mammaledighet, vilket innebär att jag kommer kunna lägga ner mer tid på bloggen:) Känns som att jag har massa kul att visa er. Ha det fint!

Kommentarer
• Amanda Jona [SPONTAN]

Gillar verkligen Daniel Wellingtonen i högra hörnet, så fin :)

2016-09-11 @ 01:51:45
Hemsida http://spontan.blogg.se
• Anna

Nr 2, DW👌🏻

2016-09-11 @ 20:42:19

Kommentera här

Namn
SPARA
Mejl

HemsidaRSS 2.0