Glad påsk

KATEGORI: ALLMÄNT

Glad påsk ifrån oss. Hoppas ni haft en fin långfredag? Vi körde påskkärring idag istället för igår då vi gick påskjakt i skogen idag. Vädret kunde ju varit bättre (snö) men Elise tyckte det va kul och det är huvudsaken:) annars har vi fikat hos vänner idag, fortsatt packa ihop lägenheten och lagat bamsebiff. Just det vi skålar i rosa bubbel för att det är sista helgen vi bor i lägenhet någonsin förhoppningsvis:) på måndag bor vi i hus då vi flyttar in till mamma innan det blir inflytt i vårt nybyggda  hus. Jädrar så gött det ska bli! 


NU let's dance!


Påskvecka

KATEGORI: ALLMÄNT

Gokväll fina ni:) hoppas er påskvecka börjat bra? Skönt med ny vecka och nya möjligheter tycker jag efter det hemska hemska som hände i Sthlm i fredags, helt ofattbart. I helgen har jag verkligen haft blandade känslor, skräck blandat med tacksamhet. Det har varit fint att följa alla hjälpsamma människor efter det som hände<3


Vi har alla fall inlett veckan med lek hos mina kusiner som är i samma ålder som Elise, sen har vi fortsatt packa ihop lägenheten (utflytt om 1 vecka) samt mys och bakat chokladbollar. Resten av veckan ska vi påskpyssla, träffa vänner, leverera golv till huset, köpa påskpresenter, gå på påskjakt, inviga Kolmården och fira påsk med familj/släkt hela helgen. Förresten så har jag en tävling på min instagram nu @thisisnathalies tillsammans med @twistshakebaby så in och tävla:)


Tjejgalej

KATEGORI: FESTLIGHETER

Såhär såg jag ut igår när jag va på tjejfest hos bästisen som fyller snart:) mycket trevlig kväll med god mat, massa härliga tjejer och vin. Det är en trött morsa idag men det va det värt:) vi håller på och styr och flyttar grejer från lägenheten till mamma där vi ska mellanlanda i två månader innan inflytt till huset. Känns väldigt tomt i lägenheten nu men samtidigt känns det väldigt bra att va ett steg närmre.


Hoppas på att hinna med lite sol ute idag me. Vad har ni för er? Hoppas ni haft en fin helg. 


RSS 2.0