3 för 2

KATEGORI: MINA KÖP

Hoppas ni har en fin fredagkväll? På bilden ser ni lite av vad jag shoppat idag, 3 par skor från skopunkten. Om ni inte spanat in deras nya kollektion Lejon så gör det:) 


Helgen ska spenderas hos vänner, med vänner, planerande av vårens resa med mammorna över en brunch samt firande av syster så det blir en fullspäckad och rolig helg. Sol och varmt ska det bli också:) 


Senaste

KATEGORI: ALLMÄNT

Tycker Elise tröja från Zara är så fin


En utav alla fina grejer jag sparat till huset


Idag kom våren till Norrköping, förhoppningsvis för att stanna


Köpte mig en fin skjorta från monki idag. Följ mig på @thisisnathalies där är jag väldigt aktiv!


Längtan!

KATEGORI: ALLMÄNT

 Bild från Sthlm i somras

 

Nu när våren börjar smyga sig på börjar man även längta till att resa lite i Sverige, inte minst till vår fina huvudstad. Vi har ju turen eller har haft ska jag väl säga att ha Jockes syrra boendes där så vi kan sova hos henne när vi åker dit, vilket såklart gör att man kan åka fler gånger om året. Nu är hon dock i London 1 år (inte mig emot för jag älskar den staden). Men vill ändå åka till Sthlm lite då och då och lyxa till det med hotell, skulle va kul att testa nåt riktigt fint och modernt som detta. Det är ju guld värt att bo så nära stan! Älskar att turista i Sthlm och äta på massa välkända ställen där man vet vad man får. Hoppas på att jag och Jocke kommer iväg dit nåt i sommar, med eller utan barnen.

Nästa resa blir dock till London hälsa på svägerskan. Vi åker redan 8 april så det ska bli superskoj, även Veras första resa vilket såklart är lite nervöst då hon bara är 5 månader när vi flyger, Elise va ju 11 månader.

 

Har ni nån rolig resa på gång?


Mango

KATEGORI: MINA KÖP

Vårens första inköp (förutom en skinnjacka även den från Mango) damp ner i brevlådan för ett par dagar sen. En superfin sommarväska som är väldigt rymlig så den kommer jag kunna använda till massa olika saker. Sen ett par byxor i samma färg ungefär, älskar dom. Ni ska få se en bättre bild när dom sitter på vartefter:)
 
Här i Norrköping har solen lyst hela förmiddagen så jag tog en lång pw med vagnen och sen åkte vi till skogen hela familjen innan mannen i huset började jobba, underbar start på veckan!

Helgbuketten

KATEGORI: ALLMÄNT

Bjuder på en bild på den fina helgbuketten jag köpte idag i form av rosor, nåt jag aldrig tröttnar på. Tänkte mest kika in och önska er en fortsatt bra helg med allt vad den innebär. Här hemma har vi precis sett mello med vänner, ätit pizza och druckit rödtjut. Rätt låt vann helt klart! Vem var er favorit? 


Vill också säga ett tack till alla som va med och tävlade lite längre ner, håller tummarna för att det kommer upp fler tävlingar snart:) kram på er!


En massa från h&m

KATEGORI: MINA KÖP

Några av er brukar kanske som jag få tillbaka en hel del checkar från h&m i februari? denna gång fick jag väldigt mycket tillbaka vilket såklart är kul men då inser man också att man handlat för rätt mycket under året haha. tog alla fall en tur dit för en tid sen då jag sett massa fint där, allt detta fick jag med mig hem:) Finaste panda bäddsetet till Elise, pandahuvud man hänger på väggen till nåt utav barnens rum, skönaste amnings bh:arna, superfin sidenmorgonrock jag spanat in på hemsidan, söta hårband till Vera, skor som jag tänkte hon skulle ha i vår/sommar samt en jätte skön body.
 
Hoppas ni har en fin vecka? Här är sömnen sämre än vanligt då vår minsta är jätte förkyld men det vänder förhoppningsvis snart, vi är ju bortskämda med att ha fått sova i stort sett hela nätter hela tiden så det märks nu att man inte får det. Vi har projekt börja packa ihop inför flytt, dock finns det ju roligare saker att göra så vi har tyvärr inte kommit så långt. Ser fram emot att starta fredagen med att få fina naglar alla fall, vad resten av dagen har att erbjuda får vi se imorrn:)
Förresten ni glömmer väl inte tävlingen i inlägget under? Själv ser jag fram jätte mycket mot den kvällen!
 

RSS 2.0