En massa från h&m

KATEGORI: MINA KÖP

Några av er brukar kanske som jag få tillbaka en hel del checkar från h&m i februari? denna gång fick jag väldigt mycket tillbaka vilket såklart är kul men då inser man också att man handlat för rätt mycket under året haha. tog alla fall en tur dit för en tid sen då jag sett massa fint där, allt detta fick jag med mig hem:) Finaste panda bäddsetet till Elise, pandahuvud man hänger på väggen till nåt utav barnens rum, skönaste amnings bh:arna, superfin sidenmorgonrock jag spanat in på hemsidan, söta hårband till Vera, skor som jag tänkte hon skulle ha i vår/sommar samt en jätte skön body.
 
Hoppas ni har en fin vecka? Här är sömnen sämre än vanligt då vår minsta är jätte förkyld men det vänder förhoppningsvis snart, vi är ju bortskämda med att ha fått sova i stort sett hela nätter hela tiden så det märks nu att man inte får det. Vi har projekt börja packa ihop inför flytt, dock finns det ju roligare saker att göra så vi har tyvärr inte kommit så långt. Ser fram emot att starta fredagen med att få fina naglar alla fall, vad resten av dagen har att erbjuda får vi se imorrn:)
Förresten ni glömmer väl inte tävlingen i inlägget under? Själv ser jag fram jätte mycket mot den kvällen!
 

Kommentarer
• Emma

Hej på er, just nu så kör jag en frågestund i bloggen så ni är välkomna att ställa frågor till mig, gör det i det aktuella inlägget.. Mvh Emma P..Ha en fortsatt bra dag..och hoppas att ni även följer mig på diverse sociala medier, samt på Blogkeen/bloglovin...

2017-03-07 @ 20:45:03
Hemsida http://mittlivsomtransa.com

Kommentera här

Namn
SPARA
Mejl

HemsidaRSS 2.0